Posts Tagged ‘contest’

contest baru pulak!!

Posted: 03/01/2010 in Uncategorized
Tags: ,

click diz pitcha!!

guys…see… i got 1 more contest…yadaaa!!!memg sudh gile contest.. bersempena azam tahun baru ini :byakkan join contest..ahaks..i found diz contest from QILL.  Then berminat nk join. Menang @ kalah 2 , x kisah laa kan. Janji i have try.. Mesti pasni entry blog aku hanya tentang contest bagai. Xde dah cite pasal life, pasal cinta yg wat tekak loya 2..muahahaha..nmpak sgat aku dah kemruk dengan contest. Bg menyahut cabaran ini, aku dengan beraninya, mempertaruh kan foto..

jeng..jeng..jeng..(bunyik ombak sekali…ngan suare itik)


nah…amik nih!!! gambo sendiri beb!! sebb ape letak gmbo sendri? erh…sukahatila nk letak gmbo ape pown…sebb pemilik contest kate x kisah letak foto apa pon..janji hak milik sendiri.. it’s mine..xde plagiat2..so,DONE!!

#2nd sebb aku addicted dengan muka sendri…sebb ia cool!! ewah…ko bajet ko hawt ka??!!

#ape kekuatan gambar nie? ewah..perlu ke nak ade kekuatan bagai..hehehe..pada aku kekuatan nye ialah dari org yg snap foto ini…sapa erk? ahaaa…diri sendiri rupenye..*blushing* word blushing kene color pink, sebb nk nmpk comel..hahaha.. kau memang annoying ..memang perlu malas nk layan…

ok..tibe masenye untuk mempromote…haish..sape2 boleh join contest ni..but make sure, kamu 2 ade blog sendiri..klaw ko gune atuk kau punye blog, maknanye, atuk anda laa yg menyertai contest ni..eceh..memandai je aku nie.. seng cite, korg g la CLICK SINI promote contest tersebut mcm yg telah aku buat nie…tp amaran keras..jgan plagiat okeh..coz i’m make it own!!! pastu promote muka aku sekali..eh..yg 2, x payah buat..ok.selamat maju jaya!!!