Posts Tagged ‘Benci gile’

solomon Kane

Posted: 07/03/2010 in Uncategorized
Tags: , ,

i’m watchin’ diz movie last Thursday…tp bru rajin nk update harini….watchin’ wif 2 guys…hahaha… x2ally, memg x minat cite ini…fighting2, bunuh2 cara ganas…coz aku memg lebih takut tgok cite cmni berbanding cerita hantu… seriyes!!!but ok laa kot…coz x tgok keseluruhan..sikit2 tutup mata…hahaha…x feel okey…

eh…mggu nie keadaan memg kucar kacir…kehidupan mcm sucks skit..ewahh….after kedatngan “DIA”….ish…bikin trouble je laa.. x satu2 maslh die bwk…da new story i know about her, die wat sesuatu y x baik..apa itu pelaris? knapa nk ade pelaris??? knapa xnak hidup dengan normal life?? seriyesly,mcm mengarut coz xde dlm situasi tersebut…2 yg teman serumah aku merasekan after kedtgn “DIA”…OMG…seram okey…meremang bulu roma…nk story pown x tertaip..itu tandanya “MALAS” melanda…alasan kukuh bukan?????

exam nk dekat….so..i want 2 struggle for my exam…pasni xde la dah exam2…& mls dah nk menghadapi EXAM DUNIA…then x yah lg pergi class…xyah lg bukak buku..ewahhh….chaiyok!!!!!then meneruskan internship plak..tmpt dah dpt…so quite excited…betol..sgt excited okey…..semoga everything berjalan dengan lancar…=)

This content is password protected. To view it please enter your password below: