Archive for the ‘checklist’ Category

uh.. due lg 5 hari… selagi tak warded selagi tu laaa aku dok kemas beg nak bawak pi spital.. pastu cium2 baju ngan pampers baby.. xde kerja sangat.. hahaha..sebab aktiviti tu aku buat dalam bilik time asben tengok tv.. bila dah lama sgt terperap dlm bilik , asben masuk jugak tnye buat ape.. hahahaha.. nak coverlines kannn..aku jwb ade yg x cukup ni… alasannn je..

Aku guna diapers bag brand Pureen.. murah..RM39 je kot tak silap..  Beli kat Aeon.. Masa tengah usha barang baby kat baby shop, ade terberkenan kat brand Carters. Tapi time tu macam awal sangat nk beli kann… takpe. Memang dah aim beg tu.. Price pon x mahal. X sampai RM70 kot.. boleh tukar2 beg. Lagi pon nak bawak pi spital je pon.. xkan nak glamor bling bling..

Camera 360warna pilihan purple. Sebab kalau pink x sesuai.. Mana lah tau nanti adik baby lelaki khenn.. so, unisex .. papa baby pon x segan nak bawak kehulur hilir.

Done packing. kat sini aku bagi check list yang ada dalam beg nk bawak g spital nanti…

sweetchecklist baby lagi banyak dari mummy dia….

baru teringat nak ada 1 bakul untuk makan2 kalau kena warded.. heh.. kena beli ni.. mana laa tau warded 3-4 hari kannn. mesti nak kena ada kudap kudapan milo & biskut. fuuhhh… ape laa.. lagi 5 hari nk due baru terpikir.. cisss!!

Advertisements