My shopping rules

Posted: 12/04/2014 in Uncategorized

Bila sebut pasal shopping..aku memang seoranh yg sangat membosankan.. akibat sebab sangat membosankan.. aku prefer shopping sorang2..(now dah ade peneman..baby Irine)..I’ll make sure train irine shopping macam aku..hua hua hua..

aku memang x suka pegi shopping tapi tergesa gesa nak balik.. I means, peneman aku tu tetibe ada hal @ dia ada buat plan lain.. for sure aku tak suka.. I’ll make sure tanya umat tu, ade plan ke nak balil cepat bla bla bla.. kalau ada plz cancel with me.. aku tak kisah.. sebab aku xnak diri Aku sendiri sakit hati..buahaha.. opcoz.. shopping is my stress treatment..maka part ni memang kena jaga hati sendiri.. 

2nd..aku x suka shopping ngan aku , gunakan alasan lain untuk tak berasa selesa.. contoh macam sakit perut ke kan.. nak balik..no..no.. no.

 g la balik sendiri.. dan sila tinggal kan aku sendiri..

lagi satu pe yakit aku, aku suka belek barang tu lama2.. even padahal dah pergi ke tempat lain, aku akan patah balik ke tempat tu.. then belek2 lg.. hahaha.. what a habitt..

sebabkan sekarang dah ada laki & anak, leceh sikit nak pergi mall.. time nak bersuka hati tu laa ada je.. dats y I prefer pegi sorang.. mcm today Irine weekends pegi berjalan.. tapi xde masalah langsung pon kalau bawak dia.. dia okey je..janji dipelukan aku..

tu saje..tata… 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s