The Heart Gift

Posted: 08/02/2012 in Uncategorized

aku x pernah menginginkannya.. sebab aku rasa itu bukan kehendak..apetah lagi keperluan.. handphone ni org zaman sekarang kata pakai buang.. sebab baru beli yg yg memg dah paling latest..tetiba minggu depan ade lg keluaran baru.. hati ini pon rase regret sangat.. 

Before ni si Gjul memg dok sibuk suruh aku pakai Blackberry (BB).. sebab die dah pakai BB kan.. mane nye aku nak.. time tu aku baru je beli hp Sony Ericsson Aspen.. xkan aku nk gadai pulak semata2 beli hp lain.. dah laa bukan taste aku.. kan dah kate setia.. banyak kali jugak die memujuk.. tp hatiku ini berkeras xnak jugak.. smpaikan satu hari tu, sebelom aku engaged , Adik si Gjul ade laa cakap ngan aku kat telefon.. katenye si Gjul nk bg hp BB untuk hantaran.. time tu rase suke ke x suka ea?? sebab bukan jenama idaman.. even time tu si Gjul dok goyahkan hati aku ini saving laa, boleh berBBM laa.. online laju gila gaban lah…siap kitorang gaduh2 pasal BB.. sape yg x sakit hati.. .NEHIIIII!!! akhirnya xde lah hantaran hp waktu engaged tuu.. klau gadjet2 ni time hantaran kawen nanti baru okey..ekekekeke..

finally, last week Gjul dapat pulang bercuti.. 1 week je kot.. sob sob.. what a suprise he plan nk bg aku BB Bold 3 (Bold 9780).. pastu die tukar fikiran pulak nak bg BB curve 3G (curve 9370)sebab kelajuan & internal die lg besar.. eee.. whatever laa.. aku x kisah hape pon.. dpt pon okey.. xdapat pon okey.. aku x kisah.. janji die belanja aku makan sate.. hehehe.. then Jumaat lepas, time si Gjul amik aku pas waktu kerja.. tadaaaa..xde lgsung dalam senarai yg before nih… padahal dah bertekak dah sebelom tu…

BB Torch 9800!!!

Time si gjul bg kotak Hp tu , aku dah speechless sgt.. rase nk bg Big hug aje kat die… nasib baik di khalayak ramai.. malu laa pulakkan.. hampir berjejes jugak air mata.. tp tahan…bg muka cool.. hehee… baru perasan.. Gjul memg suka kot bg aku gadjet2 nih.. hehehe..wlwpon sebelom ini semua jenama Sony .. tp skrg dah Ber BB kan.. boleh laa request BB tablet plak.. ahaks…

Yess!!! aku sgt gembira.. hari2 on9 x hingat.. nak2 cuti Maulidul Rasul + THaipusam kan.. golek2 kat katil smbil on9.. owhhh bahagianye.. hari2 jugak kene charger BB.. memg bateri asyik flat je… geram betul aku.. kene beli bateri extra jugak nih!

Advertisements
Comments
  1. nieja says:

    wow bestnye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s