entry ke – 100!!!!! bilalah nak ke-1000.. @_@

Posted: 20/01/2012 in Uncategorized

KESETIAAN KU PADA MU SONY….

ni henfon ke 3 .. beli dengan duit sendiri okey..henfon pertama adalah jenama Sagem.. ayah belikan mase form 5.. then pakai nokia 1100..

dapat duit  PT pertama terus beli ni.. hahaa.. melampau betul..

Suke henfon ni..Gambar cantik jugak..

encik tunang sy belikan…=)

yg ni Mak belikan.. sebb kesian, sy punye henfon K770 i asyik mati2 je..sob sob..

yg ni pon Encik tunang sy jugak belikan.. PSP 3006 ..Tenkiu ahmad Azizul.. bagus jugak.. x boleh tido, main game smpai tertido…xde lah kite kacau “sentiasa” die time kije  je kannn..almaklumlah duduk berjauhan ni.. bercinta pon mcm single je.. dah tunang pon rase single lagi..=)

Paling latest aku pakai.. mase nk beli phone baru, pikir nk beli xperia 10.. tp pikir balik leceh kalau touch screen.. xpecially nk texting kan.. kang compem tersasul macm aku type pakai Samsung ni..seriously leceh…Qwerty ni pon mula-mula pakai leceh jugak.. terkedek2 nak type.. 2-3 hari pastu okey lah.. =)

Advertisements
Comments
  1. asharaimi says:

    igt lg ko model2 fon. aku x igt satu pun cuma igt rupa aje hihiii…

  2. melacolea says:

    ingt laa sha… lgpon henfon2 tu semua ade lagi..dari yg atas smpai ke bawah.. ak mane lah pernah jual @ trade in… adik2 ak ade yg pakai… masih boleh gune lagi lah..=) heheheehe

    • Asha says:

      Hahaa turun temurun. ku punya fon last time study entah kemana adk aku pkai. Br nk smpn buat kngn huhuu..

  3. nieja says:

    ko sama cm aku bobo..
    dr first beli hp xde yg jual
    smua simpan hehe
    bleh buat knangan 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s