Rindu pada Ombak

Posted: 01/01/2012 in Uncategorized

 

Rase macam kecundang gila, baru tahun nie dpt  tgok Ombak Rindu yg tayang tahun lepas kan…wateva… tp finally, dpt jugak menonton even hanya di Astro 1st. i don’t care laa nk kate aku terkedek2 ke hape.. janji dah tonton okey… Unfortunately, tgok filem x same macam aku baca novel tuh.. sesungguhnye, xde feeling langsung..klw ak nanges pon sebab Mila.. yess Mila.. lakonan Lisa Surihani… mcm x percaya Lisa boleh acting macm org gila smpai macm tu.. sungguh.. die berlakon lebih baik dari watak Ayu Lagenda Budak Setan.. cayalah Lisa..

 

Lagipon, x same macam novel.. aku rasa, Haris lebih kejam daritu.. yess..sgt kejam.. byak kot plot cerita lari.. tu yg jadi x menarik.. aku dah baca novel Ombak Rindu since sekolah kot.. 10 kali baca pon aku masih berjejes air mata… Filem die? oh tidak.. tp oklah..6/10..  Ahmad Azizul tgok smpai 2 kali kot kat penggung.. tu sebb die x baca novel dia tuh..klw baca, mesti 5 minit cerita die dah keluar panggung..ekekeke…

p/s: I love u aaron Aziz.. nasib baik ko bukan laki aku..kalau x, jgn harap lah dpt peluk2 dgn artis pompuan lain.. bukan laki aku pon aku dah jeles.. apetah lg ko jd laki aku kan…. ekekekke

walaupon Aaron Aziz hensem, kacak lagi bergaya…….

tp jejaka di atas ni jugak yg dapat memiliki hatiku.. sorry AaronAziz.. i dump u before.. peace…. ^_^

Advertisements
Comments
  1. nieja says:

    papepon aaron aziz mmg terbaekkk la hahhaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s