Archive for January, 2012

KESETIAAN KU PADA MU SONY….

ni henfon ke 3 .. beli dengan duit sendiri okey..henfon pertama adalah jenama Sagem.. ayah belikan mase form 5.. then pakai nokia 1100..

dapat duit  PT pertama terus beli ni.. hahaa.. melampau betul..

Suke henfon ni..Gambar cantik jugak..

encik tunang sy belikan…=)

yg ni Mak belikan.. sebb kesian, sy punye henfon K770 i asyik mati2 je..sob sob..

yg ni pon Encik tunang sy jugak belikan.. PSP 3006 ..Tenkiu ahmad Azizul.. bagus jugak.. x boleh tido, main game smpai tertido…xde lah kite kacau “sentiasa” die time kije  je kannn..almaklumlah duduk berjauhan ni.. bercinta pon mcm single je.. dah tunang pon rase single lagi..=)

Paling latest aku pakai.. mase nk beli phone baru, pikir nk beli xperia 10.. tp pikir balik leceh kalau touch screen.. xpecially nk texting kan.. kang compem tersasul macm aku type pakai Samsung ni..seriously leceh…Qwerty ni pon mula-mula pakai leceh jugak.. terkedek2 nak type.. 2-3 hari pastu okey lah.. =)

Advertisements

F.I.T

Posted: 19/01/2012 in Uncategorized

sekarang dah ada cabaran baru.. cabaran meng’Fit’kan body yg sedia ada ni.. dengan niat bukan nak kurus.. tp nak F.I.T.. nk mantap gitu.. mane aci tgok En Tunang dah nk macam body builder kan.. kite ni dengan perut boroi.. walaupon Gjul x kisAH wlw lagu mana rupa aku, tp ini adalah 1 cabaran… yaaa!! 1 cabaran.. yang aku akan usahakan sebaik mungkin..

hari ini adalah hari kedua untuk aku realisasikan impian aku yg x pernah berhasil. buat masa ni xde lagi ape2 halangan.. sebab dah niat kan.. seriyesly, memang aku x berdiet untuk menahan lapar pon.. aku makan je, tp kalau sebelum ni jarang breakfast, kalau breakfast pon haa amik ko nasi lemak, mee goreng, nasi kerabu… tp kini x lagi…

TADAAAA!!!

ni boleh tahan smpai petang…. 2 kali makan.. tgahari punye makan xde amik gmbar plak.. ekekeke… ptg before malam tu ade makan lagi.. amik mee hoon goreng… Sebab aku x minum susu haiwan, maka minum lah susu tumbuhan kacang soya.. mulai sekarang memg akan berusaha xnak miss ambik breakfast.. makan dah banyak, exercise pon nk kene maintain jugak.. satiap weekends kena jogging.. terutama hari Ahad. kira beruntung lah sebab aku x pergi dating2 bagai kan.. lebih baik jogging.. dah start dari last week.. xpe.. baru permulaan… setiap pagi pon dah start buat push up nk kempiskan kan perut yang buncit lagi gelebeh ni..pastu dah 1 malam .. okey 1 malam aku pergi dance.. dance kat dalam bilik..pasang lagu dan joget ikot suka hati aku… coz aku rase x larat nk skipping smpai 500x .. 100 pon aku dah semput.. almaklumlah berat.. gegar lah rumah flat aku tu..hihihihi…

                                                                           

X dapat macam ni….

macam ni pon OKEYY!!!!   WAHHHH…BEST NYE PERUT KETUL2..!!!

Rindu pada Ombak

Posted: 01/01/2012 in Uncategorized

 

Rase macam kecundang gila, baru tahun nie dpt  tgok Ombak Rindu yg tayang tahun lepas kan…wateva… tp finally, dpt jugak menonton even hanya di Astro 1st. i don’t care laa nk kate aku terkedek2 ke hape.. janji dah tonton okey… Unfortunately, tgok filem x same macam aku baca novel tuh.. sesungguhnye, xde feeling langsung..klw ak nanges pon sebab Mila.. yess Mila.. lakonan Lisa Surihani… mcm x percaya Lisa boleh acting macm org gila smpai macm tu.. sungguh.. die berlakon lebih baik dari watak Ayu Lagenda Budak Setan.. cayalah Lisa..

 

Lagipon, x same macam novel.. aku rasa, Haris lebih kejam daritu.. yess..sgt kejam.. byak kot plot cerita lari.. tu yg jadi x menarik.. aku dah baca novel Ombak Rindu since sekolah kot.. 10 kali baca pon aku masih berjejes air mata… Filem die? oh tidak.. tp oklah..6/10..  Ahmad Azizul tgok smpai 2 kali kot kat penggung.. tu sebb die x baca novel dia tuh..klw baca, mesti 5 minit cerita die dah keluar panggung..ekekeke…

p/s: I love u aaron Aziz.. nasib baik ko bukan laki aku..kalau x, jgn harap lah dpt peluk2 dgn artis pompuan lain.. bukan laki aku pon aku dah jeles.. apetah lg ko jd laki aku kan…. ekekekke

walaupon Aaron Aziz hensem, kacak lagi bergaya…….

tp jejaka di atas ni jugak yg dapat memiliki hatiku.. sorry AaronAziz.. i dump u before.. peace…. ^_^