Happy Berfday Boss!!

Posted: 06/12/2011 in Uncategorized

2/12 lepas, berfday bos aku.. 1st time buat suprise kat die… berfday die , tp die yg sebok bakar lilin, cucuk lilin.. hehehe…..

baju oren, my big boss ..Director company.  yg kat belakg tu, general manager… kdg2 bile diorg dok berjalan berdua keluar, rase cute sg..mcm nobita dengan Giant..ekekeke..

Boss buat wish..

Neway, Happy berfday Boss….Semoga sihat selalu, murah rezeki, panjang umur & happy disamping keluarga..

Advertisements
Comments
  1. asharaimi says:

    weh..cake nya meriah mcm utk kanak2 je hehehe.
    Biasa la…lau umo cmtu sbnrnya lbh excited nk celebrate besday mcm mak mertua aku tu siap beli cake utk diri sendiri gitew tp aku tolong byrkn la ms tu sbb aku tak tau besday dia pd hari itu. Tiba2 mak mertua aku tu ajk singgah kedai cake katanya nk beli cake besday dia. Tak ke haru hihiii.

    Weh…cute ar bos ko..apa mcm Giant dn Nobita hakhak 😛

  2. melacolea says:

    YE laa…ak nk g beli cake kat secret , ak xde kenderaan nk kuar..so beli kat bwh opis je laa…dah die memg suka cheese cake.. pernah ak & syuk kuar mkn ngan die, die tgok kitorg order cheese cake, die pon xboleh kalah..nk jugak.. lucu gile time tu..yg warna warni tu lilin happy berfday.. kang letak lilin ikot nombor, die trase tua pulak kan.. hehee..betul..mcm nobita ngan giant..ekekee

  3. asharaimi says:

    hahaha nk tergelak aku tgk bos ko memandang keknya dgn penuh bahagia gitew..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s