my best friends wedding ^_^

Posted: 19/10/2011 in Uncategorized

yeayyy!!! kawan kite nak kawin!!!! ASHA congrats to both of you.. ASHA & ASH…. Finally, you’re getting married next month.. insyaAllah, aku akan hadirkan diri jadi Bridemaids ko lah ye..(*sponsor baju gown macm Kate Middleton punye bridemaids pleasssshhhhhhh)…Juz receive your Wedding card tadi.. smalam memg ade perasaan nk g amik, tp smpai ke malam boleh lupe.. baru harini tergerak nk g amik kan…

lawo pulak kan…tp yg kagumnye lah kan..banyak gile tepek setem.. kalau dulu setem 20sen lepas kot… ni dah 80sen… sekejap je mase berubah… almaklumlah, posmen cari duit makan lebih skit.. zaman IT skrg ni, x rmai org pos surat cinta, kada raya.. semua nye pakai Facebook.. paling koman pon sms.. dah x menarik kan….

tu baru nk pos dari cheras ke ampang okey.. belom lg ke johor.. bayangkan ade 1500 invitation.. half mesti pkai pos punye klw x sempat… lari bajet..lari bajet.. sebb rasenye setem ni kdg2 kite lupe nk masukkan skali dlm belanjawan..keh3..

okey..majlis sendiri x settle, menyempat plak nk jd bridemaids kan… what the Funny!!! untuk Ash, sorry, x dtg majlis kat Bota.. =(

x lupe jugak kat kolejmet  aku NIEJA & EN KUMAN .. owh!!! my friends semua nk kawen!!!! Semoga berbahagia kawan.. nie pon x dpt dtg jugak.. boleh plak memilih tarikh same kan… padan muke masing2….cis…. neway, Kat Majlis bertandang umah Kuman nnti, mesti dtg…..

korang semua… aku rindu… sob..sob… =(

 

 

Advertisements
Comments
  1. asharaimi says:

    hahaha ko nk dress bridesmaid kate middleton ke??? nnt aku sewakan 😉
    Yg setem tu aku bajet 50sen mula2 dn dah beli pun last2 Ash kata kene guna 80sen tu yg add on seposen byk2 hihii nsb baik sampai. Aku pun segan sbnrnya nk send setem berderet cmtu kt org, mesti kene gelak hahaha..;)

  2. melacolea says:

    hahaha..comel ape… tepek setem.. nasib baik x keliling sampul surat…hahahhaa

  3. nieja says:

    aku x pos kad lagi. haha. sbb yg btol2 confirm dtg je aku pos.
    bajet setem x cukup agaggagaga!
    kad sblah kuman nant dah siap aku bg eh

  4. asharaimi says:

    alamak nieja…x dpt post x pe..tepek la gmbo kad ko nak nengok huhuu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s