aku akan ikat kau kuat-kuat

Posted: 17/10/2011 in Uncategorized


 6 tahun bersuai kenal. Gaduh tumbuk2 tu, dah jadi routine.. pujuk rayu pon dah muak.. mcm2 dugaan yg aku & my boyfie hadapi.. akhirnya genap 6 tahun kami berkawan-kawan, maka akan ada ikatan lah kami lepas ni. eceh… 20/11/2005… Ya. 6 tahun yg lepas.. bermula lah perkenalan yg x terancang… sesungguhnya Allah telah menemukan kami berdua.. kitorang bukan 1 sekolah. bukan duduk daerah yg same wlwpon 1 negeri.. bukan 1 universiti yg sama juga… itulah namanya takdir..

 

 

6 tahun bersabar dengan macam2 dugaan lah… almaklumlah… cinta jarak jauh.. waktu belajar dlu aku kat Centre, Gjul plak kat Pantai Timur.. skrg ni die kat Utara laa plak kn.. mesti ada himah di sebalik semua nie.. yg penting skrg ni adalah Kejujuran, Kesabaran & Kesetiaan. Wlwpon 6 tahun tu lame laa jugk kn, tp keyakinan mendalam, bahawa bahagia itu akan hadir juga dlm hidup aku..

DATE : 20/11/2005 – 20/11/2011

Happy 6th Years Friendship Anniversary Abg!!!!

  • Aku akan selalu merinduimu
  • Aku akan sentiasa mendoakan kesejahteraanmu
  • Aku akan setia denganmu’
  • Aku akan mencintaimu
  • Aku akan Jujur Denganmu
  • Aku akan Menikahimu ???? ^_^

Semoga ikatan ini akan membuat hubungan kita semakin erat. Lebih banyak dugaan yg akan kita hadapi selepas ini..

Bahagia ini akan jadi milik kita. ……

Advertisements
Comments
  1. asharaimi says:

    Tahniah…Kad kawen aku da sampai? Hehehe nyemak je kt blog owg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s