Archive for October, 2011

yeayyy!!! kawan kite nak kawin!!!! ASHA congrats to both of you.. ASHA & ASH…. Finally, you’re getting married next month.. insyaAllah, aku akan hadirkan diri jadi Bridemaids ko lah ye..(*sponsor baju gown macm Kate Middleton punye bridemaids pleasssshhhhhhh)…Juz receive your Wedding card tadi.. smalam memg ade perasaan nk g amik, tp smpai ke malam boleh lupe.. baru harini tergerak nk g amik kan…

lawo pulak kan…tp yg kagumnye lah kan..banyak gile tepek setem.. kalau dulu setem 20sen lepas kot… ni dah 80sen… sekejap je mase berubah… almaklumlah, posmen cari duit makan lebih skit.. zaman IT skrg ni, x rmai org pos surat cinta, kada raya.. semua nye pakai Facebook.. paling koman pon sms.. dah x menarik kan….

tu baru nk pos dari cheras ke ampang okey.. belom lg ke johor.. bayangkan ade 1500 invitation.. half mesti pkai pos punye klw x sempat… lari bajet..lari bajet.. sebb rasenye setem ni kdg2 kite lupe nk masukkan skali dlm belanjawan..keh3..

okey..majlis sendiri x settle, menyempat plak nk jd bridemaids kan… what the Funny!!! untuk Ash, sorry, x dtg majlis kat Bota.. =(

x lupe jugak kat kolejmet  aku NIEJA & EN KUMAN .. owh!!! my friends semua nk kawen!!!! Semoga berbahagia kawan.. nie pon x dpt dtg jugak.. boleh plak memilih tarikh same kan… padan muke masing2….cis…. neway, Kat Majlis bertandang umah Kuman nnti, mesti dtg…..

korang semua… aku rindu… sob..sob… =(

 

 


 6 tahun bersuai kenal. Gaduh tumbuk2 tu, dah jadi routine.. pujuk rayu pon dah muak.. mcm2 dugaan yg aku & my boyfie hadapi.. akhirnya genap 6 tahun kami berkawan-kawan, maka akan ada ikatan lah kami lepas ni. eceh… 20/11/2005… Ya. 6 tahun yg lepas.. bermula lah perkenalan yg x terancang… sesungguhnya Allah telah menemukan kami berdua.. kitorang bukan 1 sekolah. bukan duduk daerah yg same wlwpon 1 negeri.. bukan 1 universiti yg sama juga… itulah namanya takdir..

 

 

6 tahun bersabar dengan macam2 dugaan lah… almaklumlah… cinta jarak jauh.. waktu belajar dlu aku kat Centre, Gjul plak kat Pantai Timur.. skrg ni die kat Utara laa plak kn.. mesti ada himah di sebalik semua nie.. yg penting skrg ni adalah Kejujuran, Kesabaran & Kesetiaan. Wlwpon 6 tahun tu lame laa jugk kn, tp keyakinan mendalam, bahawa bahagia itu akan hadir juga dlm hidup aku..

DATE : 20/11/2005 – 20/11/2011

Happy 6th Years Friendship Anniversary Abg!!!!

  • Aku akan selalu merinduimu
  • Aku akan sentiasa mendoakan kesejahteraanmu
  • Aku akan setia denganmu’
  • Aku akan mencintaimu
  • Aku akan Jujur Denganmu
  • Aku akan Menikahimu ???? ^_^

Semoga ikatan ini akan membuat hubungan kita semakin erat. Lebih banyak dugaan yg akan kita hadapi selepas ini..

Bahagia ini akan jadi milik kita. ……