Thank U DEn….

Posted: 28/04/2011 in Uncategorized

24 April 2011 hari bersejarah untuk kelahiran my “Kelik” Dennis Goon yg ke berapa x taw.. terkejut jugak laa tiba2 die hulur duit nk blanje…time 2 pikir aik…memg x fham nape niat die nk blanje… dah petg skit time die nk balik baru taw, upenye berfday die…hahaa… amboi ko…duit die ko amik kn..Then, esok plan nk g beli Pizza makan kat office… bos pon kate nk belikan Dennis Cake… tggu bos masuk office…tp pastu die kuar g tgok ofis baru kat MEnara Axis. tp dah petg pukul 7 pon x balik2 lg..ini dah mendatgkan kelaparan!!! so, cancel laa party kitorg… finally, baru semalam nekad kol jugak Pizza Hut…diowg masuk office ke, x ke, aku ngan CT order je…dah kebuluq sgt kan…

Disebbkan kitorg order kat Pizza Hut Dillevery (PHD), so byak laa yg xde..order2  dah wat list xde… hot & spicy chicken wing xde… DAMN!!! gian nk makan dowh!! last2 order Honey BBQ wings.. x berkenan sgt, sebb manis2 gitu… untuk pizza plak order royal masala & Hawaian Chicken…. pastu plus Cheezy lava yg xde lava pon… tgok ilustration mcm ade letup2… tp dah order, kt dlm je ade cheeze…okey…bolehlaaa…..hah..lagi 1, kat PHD memg xde hot pair yg tertera kt website die tuh.. sbb PHD ni cwgn kecik pizza je…juz untuk take away & delivery..

okey..tayang muke sikit..hehehe …

x abes okey …naseb baik petg ade driver yg dt..so diorg laa yg perabiskan…hehehe…

citer tamat……..

eh…belum lagi… td malam kan ade sesuatu yg x terjangka… xtaw laa nekad betul aku jumpe si Ijam (nama sebenar).. eh bukan berdua je.. pegi ngan si Syuk & Zubir…mulA2 mcm dah give up sebb x jumpe jalan..pusing2…tnye staff Petronas..tnye mak cik guard… last2 kebetulan ade polis kat Petronas..nasib baik betul jugak lah jalan yg die tunjuk 2… Thank pak cik Polis.. jumpe face2face..discuss ape yg patut.. akhirnya lega… semua yg terpendam kat hati aku & Syuk terluah jugak akhirnya.. rupe2nye, dah 5 tahun die tertipu… nasib ko lah Ijam… bendul sgt…

** x semua lelaki memainkan perempuan.. tp percaya lah..perempuan yg x cukup bijak, sgt bodoh memainkan lelaki yg betul2 syg kat dia…..

Advertisements
Comments
  1. Asha says:

    weh…npe pizza tu cenggitu upenyer…mne larva nya. ni sah2 org piza tu lupa nk wat lobang kasi larva kt piza tu hehee.
    Ni ke kisahnya yg ko post kt fb smlm tu?

    • melacolea says:

      owh…die ade lobang ea? 2 laa..ak pnah try dlu.. ak ingt die saje wat cenggitu…lupe plak ko ex-staff pizza..hhahaha… a’ah… kes smlm 2 laa..die xde FB.. 2 yg slamba je ..hahaha

  2. Asha says:

    haah pttnya ada lobang sbb aku tgk tepi2 piza tu lain mcm je kembang rupa2nya larva tu x dpt nk meletus hahaha.
    Oooh tu critanya nsb baik dia x dak Fb.

    • melacolea says:

      owh….2 laa..nk rse ko masak piza best ni bile sha? hehehe…lava gunung berapi..terbantut laa plak….

  3. Asha says:

    hahaha..aku da lupa ar nk buat doh tu bkn senang tau..leceh…lau yg crunch n crispy tu aku tau la skit2.

  4. nieja says:

    hoi kes ape benda ni?
    aku x tau cite ponnn

  5. nieja says:

    aku pon baru nak tnya
    knp pizza tu mcm tu
    ahhaha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s