Honeymoon at Felda Residence Hot Springs Sungkai ,Perak

Posted: 26/04/2011 in Uncategorized

Tgok… dah start dah update packages.. keje kt Travel Agent laa katekan… sebb ade yg bertanyakan tentang pakej Honeymoon, kat sini aku kongsikan kat korang… x kisah laa untuk yg masih merancang ke, baru bertunang ke, baru kahwin ke, anak dah lima ke..pesalahnye g honeymoon kat sini.. budget gitu….. berdasarkan pengalaman, memg enjoy sgt laa kat sini….sebb ade private jacuzzi.. hahh… betul kan…betul kan… Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi no yg tertera di atas… tapi x lame dah.. coz ofis nk berpindah..so kene jugak tukar alamat… xpe…nnti aku update.


Advertisements
Comments
  1. Asha says:

    syoknyer..lps berendam mkn massage hehee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s