Archive for 26/04/2011

Tgok… dah start dah update packages.. keje kt Travel Agent laa katekan… sebb ade yg bertanyakan tentang pakej Honeymoon, kat sini aku kongsikan kat korang… x kisah laa untuk yg masih merancang ke, baru bertunang ke, baru kahwin ke, anak dah lima ke..pesalahnye g honeymoon kat sini.. budget gitu….. berdasarkan pengalaman, memg enjoy sgt laa kat sini….sebb ade private jacuzzi.. hahh… betul kan…betul kan… Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi no yg tertera di atas… tapi x lame dah.. coz ofis nk berpindah..so kene jugak tukar alamat… xpe…nnti aku update.


Advertisements