BFF … Ye KE??

Posted: 23/04/2011 in Uncategorized

Around pukul 1400HRS (waktu malaysia), aku dikejutkan dengan sms dari BFF. ha.. BFF 2…. Tetibe ngajak g release tension kat Time Square (BTS).. X2ally, aku ni kan, dah kategory boring ngan BTS ni.. nak dijadikan kisah laa kan.. hari2 nk g kije , memg akan melalui BTS.. hari-hari okeh.. maunye x bosan.. hari2 tgok brader teksi yg same. hari2 tgok muke pakcik guard yg same. B.O.S.A.N.. Gjul ajak g shopping BTS memg mampuih aku xnak.. terkilan die…nk shopping kt time Square, memg aku x hingin.. salah satu sebbnye ialah, sebagai contoh: Si Polan (AKu) beli baju kat Kedai A.. esoknya pegi kije pkai baju 2.. tak semena2 nk amik duit ke , nk g guardian ke, akan ade 1 perasaan , “Kalau boleh xnak lalu kedai baju yg Aku pegi ritu.. baju sama”.. hah .. Cam gitu lah.. errrr..korang paham ke x?? ke aku sorang je yg paham??kah3.. okey…

Semalam pegi lagi BTS .. okey..alergic bau BTS nie… ngan sape?? BFF la..hahaha.. boleh ke kategori BFF?? never.. tp nk tunjuk laa jugak kot2 ade yg rindu kat die kan… hiii…

” sapa rindu dia, cium skrin ni okeh”

lokasi makan: KEntaki Fraid Ciken

 Tgok.. abg KFC dah da uniform Baru…..

Try Chicken Chop Pakcik Ayam (Before)

Try KFC Pak Cik ayam (after)

Notes: kalau aku taw, ak order snack plate… sebb ak tgah lapo..so chicken chop ni dah laa cenonet…. (peghut dah laa beso).. okey.. xpe. kite Tambah lg.. ini dia..

TADAAAAAA.. Cezy Weges….

yuuuuuhhhuuuu…..buurrpppppp…Alhamdulillah……..

Advertisements
Comments
  1. Asha says:

    Erk! sampai x kenal aku BFF ko nih. Aku igt amoi mne len siot rupa dia skrg.

  2. nieja says:

    fuyooo lepak ngan bff tu!
    dia duk mana skrg wei

  3. melacolea says:

    hahahaa…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s