Setahun beb… Setahun!!!!

Posted: 21/04/2011 in Uncategorized

tgok-tgok..tetibe gedik nk hupdate blog kn… ini kes terharu sebab hari2 dekt stats 2 rmai yg view blog yg dah setahun x hupdate ni.. ape lg… clap 100x..

clapclapclapclapclapclapclapclapclapclap

clapclapclapclapclapclapclapclapclapclap

clapclapclapclapclapclapclapclapclapclap

clapclapclapclapclapclapclapclapclapclap

clapclapclapclapclapclapclapclapclapclap

clapclapclapclapclapclapclapclapclapclap

clapclapclapclapclapclapclapclapclapclap

clapclapclapclapclapclapclapclapclapclap

clapclapclapclapclapclapclapclapclapclap

clapclapclapclapclapclapclapclapclapclap

Last entry pon pasal celebrated anniversary tahun lepas…kah3,,, memg LUCU..banyak bende yg dah terlepas sepanjang setahun nie… nak cite pon banyak yg dah lupe.. almaklum lah..umo dekat2 suku abad ni memg pelupe bebeno…kenape ea aku stop Hupdate blog nie?? motif paling berkesan ialah MALAS..2 lah punca utama kot.. selalu je bukak wordpress.. draft pon bukn main banyak..tp nape x Hupdate pon xtaw..last2 memg amik keputusan tggu blog ni berusia 2 tahun…okey..bukn newborn lg…. xdapat laa den nk story yg setahun terbengkalai nih… nak mampuih!!! kang cite aku tidur mengigau pon masuk skali..kah3… okey..Gilos..

ape yg terbaru ni anniversary ak dengan Si Chenta Hati laa.. X kisah laa ko nak kate dah basi pon.. disebabkan baru je dpt Hupdate kan… nk jugak laa cite. Dah 5 tahun babe.. 5 tahun!!! mengulat kasih betul…kah3….

nah tunjuk sikit… 

                                                                           Romantic Couple of da Year .. Okey..Blah…

sebenarnye terharu sgt2.. coz gjul’s now workin’ at BellaVista Langkawi.. Last kitowg jumpe pon bulan October Tahun lepas.. Sebab lame x jumpe , die amik cuti Seminggu semata-mata nk celebrate his berfday & our 5th anniversary… taching okey..siap jemput die kat airport… waaa…memg tangkap leleh laa…mcm jemput laki baru balik oversea… Abg… thanks for da coklat yg sekotak 2.. + da perfume Britney Spears.. I’m really like it.. 3 hari je okey…3 hari bersama-sama… pasni xtaw laa bile lg die nk balik ke sini lg…. sob..sob…

Advertisements
Comments
  1. Asha says:

    ni dia blog yg update sethn sekali tu pun time anniversary beliau keh..keh..keh..
    weh..update ler slalu…aku tau ko byk story nk cter.

    • melacolea says:

      hahaha..asha… insyaAllah, pasni akan kerap hupdate blog… ak pkai baju ape g opis pon ak akan hupdate… hehehe

  2. Asha says:

    hahaha..itu sudah bagus. masukkn skali entry ko bwk org g travel pun oke. bleh gak kami tau tmpt2 @ ceruk2 yg x prnh kami pegi.

  3. nieja says:

    finally..
    ingatkan dah terkubur je blog ko ni bobo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s