solomon Kane

Posted: 07/03/2010 in Uncategorized
Tags: , ,

i’m watchin’ diz movie last Thursday…tp bru rajin nk update harini….watchin’ wif 2 guys…hahaha… x2ally, memg x minat cite ini…fighting2, bunuh2 cara ganas…coz aku memg lebih takut tgok cite cmni berbanding cerita hantu… seriyes!!!but ok laa kot…coz x tgok keseluruhan..sikit2 tutup mata…hahaha…x feel okey…

eh…mggu nie keadaan memg kucar kacir…kehidupan mcm sucks skit..ewahh….after kedatngan “DIA”….ish…bikin trouble je laa.. x satu2 maslh die bwk…da new story i know about her, die wat sesuatu y x baik..apa itu pelaris? knapa nk ade pelaris??? knapa xnak hidup dengan normal life?? seriyesly,mcm mengarut coz xde dlm situasi tersebut…2 yg teman serumah aku merasekan after kedtgn “DIA”…OMG…seram okey…meremang bulu roma…nk story pown x tertaip..itu tandanya “MALAS” melanda…alasan kukuh bukan?????

exam nk dekat….so..i want 2 struggle for my exam…pasni xde la dah exam2…& mls dah nk menghadapi EXAM DUNIA…then x yah lg pergi class…xyah lg bukak buku..ewahhh….chaiyok!!!!!then meneruskan internship plak..tmpt dah dpt…so quite excited…betol..sgt excited okey…..semoga everything berjalan dengan lancar…=)

Advertisements
Comments
  1. nieja says:

    pelaris pe plak ni wei?
    dia yg ko mksudkan itu
    adakah D*****?

  2. Asha says:

    opps…hati2 ‘Pe….’ tu leh dgr tau. pndai godam2 fb ni…prnh kah anda dgr crite org chat dgn org yg dah x wujud? Huhuhu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s