Manusia bertopengkan mangkuk tepen…

Posted: 05/01/2010 in Uncategorized

kau tahu..hari nie aku ketiadaan kelas lg!!! hhooooraayyy!!! 5 hari ok starting Jumaat no class…ko dpt bygkan kehoooraaayyyAn ak keW? algkah bhagia mase2 yg telah di buang tersebut bercucuk tanam di kampung…mesti dah macm ladang tepi umah aku….sia2 abeskan waktu memajukan cafe di CAFE WORLD…..tp x kategori sia2…hati seronok bile chicken roasted masak..lg bertambah seronok bile GingerBread habis di Serve..ahaaaa……wlwpown org lain dah di level 50, aku bru smpai 15..xpe…tatih2…=) P/S: pesal aku x main dri dulu ha mende nie….??memg suke buang mase…

oh yea..lepas kejadian pic aku di grab 2…aku amik iktibar….serik… *sigh*.. pasni x nak approve org sembarangan… hanye kaum sedara & sahabat handai y dikenali sahaja akan aku approve..pastu  tgok jugk pade mutual friend… kdg2 dah kene terminate pown ade hati nk usha blog ini…macm laa aku x taw… *i love u wordpress*…..

Beberape hari nie perut agak x sehat..pedih meragam…..gastrik ke hape x taw… berry berdarah…. 2 yg aku worried.. xtaw laa if aku termakan pedas ke hape…maybe sebb x mkn sayur kot..so, td g cari vegi fav aku pucuk manis… 2 je laa satu-satunye vegi yg aku makan…=).. dlam perjalanan tok g beli sayur 2, tetbe tah mangkuk mane tah boleh baling tembikai dr tingkat atas (Blok 1..saksi kejadian Azam Murdtazam).. kire aku dalam 10 langkah di hadapan laa..if aku lmbt skewt, memg kompem hancur kepala.. stupid punye org…

tempat kejadian…….

if gado laki bini ke, hape ke jgan laa smpai g2 beb…siyes bahaya coz situ kawasan org lalu lalang..seriyesly unrespected…naib baik x campak kuar peti ais ke hape…bru td mlm tah malaun vabi mane campak mercun dri tingkat atas juga..memg vabi!!! bikin terkejut..seb bek xde lemah semangat…len kali kau cmpak laa diri kau sendiri!!!

Advertisements
Comments
  1. qill says:

    uish! hujan tembikai ke sane? hehe…

    • melacolea says:

      Qill: xde ah hujan tembikai..klw hujan tembikai syok arr…kumpul byak2 wat stok mkanan tok sebulan..hehehe

  2. totinx says:

    Hah nasib baik tembikai. Kalau buah durian?

  3. nieja says:

    haha.
    kesian.
    nate mane la
    buat prngai x senonoh
    tu.. iskk
    sebaek x kena
    kpala ko kan bobo.

    cafe world aku mcm
    tbengkalai skrg.
    busy bkeje. dah la tmpat
    keje takde tenet. sedih betol.

    • melacolea says:

      nieja: hahaha…xtaw laa sape kn..aku pown cm terkejut…lol…kiki x main kan cafe world ko ke?dlu pet society die yg main kan..ahaks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s