GudBYe 2009 ~~> WelcoMe 2010!!!

Posted: 31/12/2009 in Uncategorized

esok 1 Januari 2010.Bermula tahun baru…. Selangkah lagi kita memasuki tahun baru & disemat dengan azam baru… tiap2 tahun mengaharapkan azam berlainan…tahun 2010, apa azam anda?

Sedih rasenye nk menggalkn tahun 2009…mcm bru aje merasai 2009… xsgka berlalu mcm 2 jer…byak knangn pahit manis dilalui sepanjang thun 2009.. eceh..seriyes betol penulisan kali ini. memang..memang ak seriyes..tahun baru..umur hampir ke 24 tahun.. perlu matang…perlu makin bijak mengatasi masalah..perlu byak bersabar.. so, boleh laa nk kate umo 24 dah byak makan garam…waakkakakaa…okeh..

tahun 2010 mungkin penghujung aku digelar sebagai pelajar…insyaAllah ade rezeki & keinginan,further study lg. =)… malam nie tidak menyambut new year di mall @ pergi ke kelab2 terkemuka untuk menyambutnya..cukupla berada dirumah mengadap cinta hatiku iatu Zeutron. Beliau ajelah yg sudi menemankan aku dikala sunyi…acapkali suami tiada disisi…ah..gila kau!!! Zeutron 2, laptop ak ni r.. xde die xdptlaa ak nk mengupdate celoteh hina nie… Thanx syg..hahaha..

Esok pown tiada xtvt setia…mungkin masih lagi bertemankan Zeutron. Dh kate td…die setia!! x2ally..ak merindui mama.. rindu dengan masakan mama…rindu mama bebel2 meleter… rindu mama buat lawak…rindu semua…x lupe jugk kat papa…papa suke wat lawak pelik2…kadang2 kami anak2 malas nk layan..hahaha..derhaka!!!.. tp 2 laa lumrahnye..anyway…i’m make sure, tiap yang mama bebel2 2 akan jd kenyataan… tgok laa nnti…hehehe..ritu kate majuk coz mama said ” kau dah gemuk. xcantik”..aiyaaa…….xdelaa amik hati pown…kah3…neway miss u..mmuahxx…

P/s: ayat gedix di atas…sejak bile pggil mak@ibu as mama, abah@ayah as papa..memg gedix kan..? xyah layan….

Advertisements
Comments
  1. nieja says:

    hpy new year bobo

  2. nieja says:

    haha
    sorry la wei
    lmbat wish.
    busy la

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s