tengok nih….

Posted: 16/12/2009 in Uncategorized

Ade x sesiape nk sponsor aku mende nie?hehehehe..

Advertisements
Comments
  1. Asha says:

    ko nk try jus mate ke? cousin aku minum dah 3 kotak x turun2 ko tau x ha3. but member aku minum 1 kotak je dah kurus mglahkn aku he3 tp dia mnum still pntang x mkn nasi 3 bln br jd tp aku tgk lemah je laupun kurus. Aku nasihatkn ko boleh mnum tp exersice skit br nmpk kurus tp mantap.

    • melacolea says:

      asha: ak kne krus beb..maximum 52kg…maybe semggu 2 ni kot….hahahaa….xyah jus mate laa… tp de org nk sponsor ok jerk…ak dipakse..if not mlas laa…tgah ade job kn…

  2. nieja says:

    hahaha..
    aku pon de tgk kawan2
    minom ni.. ade yg ok.. ade yg biase
    je xde prubahan… tp ramai
    yg aku tgk try herbalife rmai yg jadi..

  3. asha says:

    aku pun da naik ni 52 kg. serius baju aku suma da x muat ko tau x. tgh diet ni nak kurangkn 4kg he3 boleh ke ha3. Job apa model ke?

  4. asha says:

    betul aku x tipu. lau aku x jg makin tembam la nak2 lg mke aku ni makin chubby. t org x kenal aku dah. eleh menafikan pula. lau betul apa salahnyakan.

    • melacolea says:

      hehhehe….dh ko dok umah…balik kije da je mama mask…hehehe…klw dok sendri len cite…ko chubby2 pown ash 2 syg kt ko..rilex sudeh..hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s