Archive for September, 2009

Jin Notti

Posted: 27/09/2009 in Uncategorized

Raye ke-4 g tgok wayg wif my bro, Ary , Syafiq & adik2 syafiq….we all tgok cite Jin Notti…. X2ally nk tgok cite momok…but awal2 lg diowg dah booking ticket…so layan je laa…x2ally best cite 2….klakar seh…Fara Fauzana x2ally pndai bwak 2….2 yg filem 2 menjd…so mawi xde pown xpe…i mean xde watak hero pown xpe….huhuhuimagesnext time tgok momok plak… =)

x2ally rye thun nie x braye sgat coz kat umah rmai sgt tetamu..bukn dtg beraya je, siap bercamping kat umah… so org dah dtg + tido kat umah 4-5 hri xkan tuan rumah nk g jejalan beraye plak kan….. ksian my mum…memg pnat tol die….dah laa anak dare die m\nie memg mls bgun pg…..pnat..ngantok x hingat…raye pown kne bgun kol 5-6 pg..adoi….letih woo…

my hubby plak dtg beraye hari raya ke-3…mmg tiap2 thun klw nk braye sesuke hati die nk dtg bile…wat kejutan konon…so g meronggeng kat bp mall aje…plan nk tgok wyg…tp her sis kol nk pkai kete plak…ade je kan…..soh bwk moto xnak…..nk gak bwk kete….leceh…..kan dtg kejap je…hahaha..gile rindu..2 laa dok jauh2 nie….probs cmnilaa…..

Advertisements

how come…….

Posted: 09/09/2009 in Uncategorized

broken-heartBroken_Heart

This content is password protected. To view it please enter your password below:

This content is password protected. To view it please enter your password below:

This content is password protected. To view it please enter your password below: