demam x sudah…

Posted: 30/06/2009 in Uncategorized

x semestinya bila kite cintakn seseorg, org 2 pown turut benar2 cntakan kita….even die sgup memberi apa shaja yg kita pinta…ak sgt kesian wif my fren…die mganggp keksih nye jujur n setia..tnpe die sedar curg dibelakg die….bukn sekali dua her bf try nk flirt other gurl tmasuk ak…huh..i have a prove…but i just ignore…biorlaa die mengetahui sendri… agpown ak x mgatai pown n lame sudh x bjumpe…mende 2 juk sgt ku khuatiri if blaku kat ak…so payah laa nk pcaye kat lelaki di zaman sekarg nie…kgkdg muke alim warak..tp prgai cam @#$%^&*..muke nk innocent je kan…plz laaa…..

out of story…bertukar kepada berita selanjutnye…almaklum laa…ak nie agak melampau tahap keLazyAn ntok mencurah berita di dlm blog…mlas terlampau dgn ketiadaan Mood…ttbe rjin plak nk mlmbutkan jari kaki mnaip..(Bdo ke hape taip pkai kaki…bukn OKU..maaf..)..2 weeks gak la kan x update sebarg cerita…coz Melacolea bukn pentaip blog tegar… hanye mencerita dan menkisahkan topic yg dirsekan dpt memenuhi selera pentaip sahaja bukn untuk pembaca blog ini…so xyah la bace…hahahhaa….

2day agak sukar tdur coz dmam selsema tenuk menyerang...xpasal tenuk plak kne…tdo around 5am…bgun kol 7..plan nk bersiap ke kelas kol 10..smbil 2 nk kmas2 baju..tp leh plak sedap landing kat tilam smpai tertdo…cis..maybe 3 biji pnadol yg ak telan bru dpt effect..bru rjin nk ke kelas…tp klw ke kelas pown memg sure x larat dgn kpla dh berat pening sengugut ag…sore pown dh bertukar cam chip n dale dgan rmbut gaya predator…tah pape punye selekeh…ptg wlwpown masih x berupaya ntok g clas..tp melaratkan gak diri coz byak mende dah tercicir….agpown ade meeting bout dwet trip ke bandung…ok laa kan dpt gak dwet tok diz month…agpown tgah berjimat cermat…mkan pown blanje share2 ngan syuk n liya…dpt laa bjimat skewt…slalu mkn sgsorg x abes, mmbzir gile.. oh ya..yesterday berfday Asha…wlwpown dh wish…rsenye x terlmbat nk wish kat sni….sonok die celebrate berfday ngan bf n her fren….so x sempat nk wish pkai mulut..hihi…

ASHA BERFDAY..23YRS (29 JUNE 2009)4991_1064467938841_1440281744_30165335_7436420_n



Advertisements
Comments
  1. qill says:

    flu memang seksa
    cpt2 sembuh ye…
    neway, nice layout. mood baru,.
    heeeeeeee

  2. qill says:

    greenish mmg bgs. hehe
    dissbkan kmu ske wedding2, sile wt tag di blog sy ye
    tibe2 sy tagged kmu. heeeeeee

  3. Asha says:

    tenkiu2. wallpaper kaler hjau plak. bgus2 elok utk mata.

  4. nieja says:

    hpy bday asha
    xnak bsar lak ko tempek
    muka asha kat sini
    kang de bkenan plak haha

    • melacolea says:

      Cik Timun:2 laa pasal…terbesar plak kan pix die…hahaha…xpe..market lebeh skewt..

  5. Asha says:

    byk la korg maerket lebey. da mcm blog ni aku yg pye lak besau sgt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s